Catalunya Diari

Tàrrega renova la gesta del camp de futbol Joan Capdevila

Tàrrega renova la gesta del camp de futbol Joan Capdevila| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tàrrega

 


L’Ajuntament de Tàrrega millora el Camp de Futbol Municipal Joan Capdevila Méndez, situat dins el Parc Esportiu del Reguer. Aquest és un dels equipaments insígnia de la ciutat, seu de la UE Tàrrega, i a la vegada un dels que urgeix més inversions a causa del seu deteriorament pel pas del temps. L’eix del projecte preveu la renovació integral de la gespa artificial del terreny de joc, la qual ja ha extingit la seva vida útil, fixada en deu anys. Col·locada l’any 2001, la gespa actual presenta greus deficiències que dificulten la bona pràctica de l’esport i podria provocar lesions als futbolistes.La Regidoria d’Esports ha obert una roda de contactes sol·Â—licitant pressupostos per substituir la gespa artificial, amb quantitats que oscil·len dels 60.000 als 150.000 euros. "Conjugarem la disponibilitat pressupostària amb una bona qualitat del proveïment", explica el regidor d’Esports, Isaac Gonzàlez. I afegeix: "Són temps difícils, però aquesta és una despesa necessària per mantenir l’activitat al camp de futbol”.
 
Amb tot, la inversió quedarà per sota dels 300.000 euros que costà la gespa una dècada enrere, ja que es conservarà l’actual sistema de reg, de bon funcionament, i només caldrà renovar la catifa, d’uns 6.000 metres quadrats de superfície. 
 
Al mateix temps, l’Ajuntament durà a terme un conjunt de petites actuacions per dignificar aquesta infraestructura, com l’aplicació de pintura a les instal·lacions, la renovació de les banquetes i la millora del túnel de vestidors. El Consistori confiarà la tasca al Centre de Formació La Solana, de titularitat municipal i dedicat a l’aprenentatge d’oficis. De fet, algunes intervencions en espais públics de Tàrrega ja han estat confiades amb èxit a La Solana, com és el cas de la reforma dels lavabos de la plaça del Carme. Així mateix, la porta principal del camp, feta de ferro, fou renovada recentment per la brigada municipal.
 
El Camp de Futbol Joan Capdevila Méndez, anomenat així des de l’any passat en honor al cèlebre jugador targarí, acull els encontres i els entrenaments de la UE Tàrrega i l'Escola de Futbol. El recinte té capacitat per a uns 4.000 espectadors i compta amb un terreny adjunt de dimensions més reduïdes, també de gespa artificial. 


Comentaris

envia el comentari