Catalunya Diari

Tàrrega renovarà aquest any 2014 la gespa artificial del Camp Municipal de Futbol Joan Capdevila Méndez

Tàrrega renovarà aquest any 2014 la gespa artificial del Camp Municipal de Futbol Joan Capdevila Méndez| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tàrrega

 L’actual gespa, instal·lada el 2001, ja ha extingit la seva vida útil, fixada en 10 anys. Això fa que la gespa presenti greus deficiències que dificulten la bona pràctica de l’esport.
 
El consistori estudiarà les propostes més econòmiques, amb quantitats que oscil·larien entre els 80.000 i els 200.000 euros. "Conjugarem la disponibilitat pressupostària amb una bona qualitat del proveïment", ha afirmat Gonzàlez. "Són temps difícils, però aquesta és una despesa necessària per mantenir l’activitat al camp de futbol", ha afegit.
 
Amb 6.000 metres quadrats de superfície, aquest és un dels equipaments insígnia de la ciutat, seu de la UE Tàrrega. A la vegada hi entrenen uns 400 infants de l’Escola de Futbol. El recinte té capacitat per a 4.000 espectadors i compta amb un segon terreny de joc adjunt de dimensions més reduïdes, també de gespa artificial. El Camp de Futbol Municipal Joan Capdevila Méndez conservarà l’actual sistema de reg, de bon funcionament.


Comentaris

envia el comentari