Catalunya Diari

Tàrrega serveix en 12 hores 2.200 litres de cervesa artesana

Tà rrega serveix en 12 hores 2.200 litres de cervesa artesana| Redacció - Fotografia: Associació Agrat Tà rrega

Els organitzadors de la Fira de la Cervesa Artesana, l’Associació Agrat i Matoll, han valorat molt positivament la tercera edició que s’ha celebrat aquest dissabte 6 de juny a Tàrrega i que la consolida com una de les fires amb més públic del territori català. Durant les més de 12 hores que va durar el certamen es van servir un total de 2.200 litres de cervesa artesana en els 1.900 vasos venuts de les 78 varietats diferents presentades pels 14 productors assistents.

La major afluència de públic es va registrar durant la tarda del dissabte i va viure el punt culminant durant la final de la Champions que es va poder seguir gràcies a la pantalla que va instal·lar l’Associació Agrat. Les activitats paral·leles van tenir una gran acceptació així com el concurs d’apilar caixes, els inflables infantils i els diferents concerts que es van celebrar. La paella popular del dinar va ser degustada per 250 comensals i a la nit també es van poder tastar els aliments de les diverses parades que hi havia al Pati.

L’Associació Agrat i la Cerveseria Matoll han valorat molt positivament aquesta tercera edició i han manifestat la seva voluntat per continuar organitzant la Fira de la Cervesa Artesana, un producte que està guanyant molts adeptes i que potencia els aliments de proximitat. A més, el balanç dels productors també ha estat molt positiu i enguany s’han pogut descobrir noves varietats.

En els propers dies, la comissió organitzadora es reunirà per revisar el certament i pensar noves millores per les pròximes edicions.


Comentaris

envia el comentari