Catalunya Diari

Tàrrega trau a concurs la inserció de publicitat en 50.000 tiquets de l'aparcament de l'avinguda de Catalunya

Tàrrega trau a concurs la inserció de publicitat en 50.000 tiquets de l'aparcament de l'avinguda de Catalunya| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tàrrega

 

L'Ajuntament de Tàrrega ha tret a licitació la inserció de publicitat a l'anvers dels tiquets expedits a l'aparcament municipal situat a l'avinguda de Catalunya, al centre de la ciutat. L'oferta s'adreça a comerços, serveis i empreses que es vulguin anunciar en aquest suport. En concret, el contracte preveu la inserció de publicitat en 50.000 tiquets durant un període estimat de 9 mesos, atenent a la freqüència d'utilització d'aquest equipament. 

El preu base de licitació és de 1.116 euros + IVA i s'adjudicarà segons oferta a l'alça. Mitjançant aquesta fórmula publicitària, inèdita a la capital de l'Urgell, el consistori preveu sufragar el cost d'impressió dels tiquets del pàrquing, amb l'estalvi que això suposarà per a les arques municipals. Per la seva part, l'anunciant obtindrà 50.000 impactes publicitaris al preu de 0,023 cèntims d'euro cadascun.
 
Val a dir que la majoria d'usuaris de l'aparcament són clients potencials de la zona comercial del centre. Les propostes per concórrer a la licitació s'han de lliurar a l'Ajuntament de Tàrrega abans del proper 3 de novembre. Les condicions es poden consultar a l'apartat Perfil del Contractant del web municipal de l'Ajuntament de Tàrrega o adreçant-se a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) de la Casa Consistorial.
 
El pàrquing municipal de l'avinguda de Catalunya compta amb 225 places d'estacionament i es construí per afavorir l'accés de compradors als comerços del centre urbà.


Comentaris

envia el comentari