Catalunya Diari

Tast’Cellers aplegarà 20 estands de degustació de vi i gastronomia al carrer Major de Cervera

Tast’Cellers aplegarà 20 estands de degustació de vi i gastronomia al carrer Major de Cervera| Redacció - Fotografia: Paeria de Cervera

 

El carrer Major de Cervera acollirà aquest dissabte, dia 2 de juliol, el Tast’Cellers, la 1a Fira del Vi de la localitat, que reunirà 12 estands de degustació de vi i 8 estands de degustació gastronòmica de diversos restaurants de la ciutat.

Pel mòdic preu de 9 euros, els visitants podran gaudir de quatre degustacions de vi o gastronomia i quedar-se amb una copa de vidre de qualitat. Si no es vol, la copa es pot retornar per un valor de 4 euros, mentre que els tastets tindran un cost d’1,25 euros per tiquet.
 
Els estands es trobaran al llarg del carrer Major, que es decorarà per a l’ocasió. La majoria de cellers participants són de proximitat, de Costers del Segre, tot i que també n’hi haurà dos del Penedès i un del Montsant.
 
A més, s’organitzaran activitats complementàries com una visita guiada al carrer Major, la xerrada 'El vi i la vinya a la Segarra' amb la historiadora M. Teresa Salat, actuacions musicals i dos originals tastos al campanar, un de vins a les 20.00 hores i un de combinats a les 23.00 hores.
 
Tast’Cellers està organitzat pels establiments locals Restaurant La Cosa Nostra, Bernau Herbes i La Moderna del Carrer Major, amb la col·laboració de la Paeria de Cervera.


Comentaris

envia el comentari