Catalunya Diari

Tavascan comença la venda de forfets anticipada amb importants descomptes

Tavascan comença la venda de forfets anticipada amb importants descomptes| Redacció - Fotografia: Tavascan

 

L'estació d'alta muntanya de Tavascan estrena oficialment un nou curs amb la posada en marxa de la venda dels forfets de temporada tant d'esquí alpí com de nòrdic. Els usuaris que adquireixin el forfets d’alpí i/o de nòrdic abans del 30 de novembre gaudiran d’importants avantatges.

Un any més, Tavascan impulsa una política important d'ofertes i descomptes. En aquest inici de venda, per exemple, els usuaris més previsors gaudiran de descomptes molt destacats que possibilitaran que els respectius forfets estiguin a l'abast de totes les butxaques. A més, aquest any s'ha treballat intensament en afavorir una política d'avantatges important per a aquells que adquireixin el forfet de temporada de l'estació.
 
 
El forfet de temporada d'esquí alpí gaudeix, fins al 30 de novembre, d'un descompte del 20%. Això fa que se situï a un preu molt econòmic de tan sols 144 euros en la modalitat adulta i de 88 a l'infantil (fins a 12 anys). A més, i d'acord amb aquesta iniciativa d'avantatges, les persones que adquireixin ara el forfet de temporada també gaudiran d'un dia gratuït de raquetes, 50% de rebaixa en el lloguer del material... 
 
Una nova bonificació important que s’afegeix al forfet de temporada és que els seus usuaris gaudiran d’un 50% de descompte en el forfet de dia tant de Port Ainé com d’Espot.
 
Per altra banda, en la modalitat de forfet de temporada d’esquí nòrdic, els descomptes s’aplicaran fins el 20 de novembre. En aquest cas, els descomptes també són importants ja que hi ha una rebaixa del 20%, quedant el preu de forfet a 96 euros pels adults i 48 l’infantil (fins a 12 anys). Cal destacar que el forfet de nòrdic està dins l’oferta de les estacions adherides a 'Tot nòrdic' la qual cosa fa que els usuaris del forfait puguin esquiar indistintament tant a Tavascan com a Aransa, Lles de Cerdanya, Guils Fontanera, Sant Joan de L’erm, Tuxen-La Vansa, i, Virós-Vall Ferrera. Aquest forfait també gaudeix d’altres bonificacions i, a més, si es compra des de Tavascan, els usuaris reben el forfait còmodament a casa seva.
 
Totes aquestes promocions es poden adquirir de forma fàcil i ràpida a través del web oficial de Tavascan.


Comentaris

envia el comentari