Catalunya Diari

Tavascan ho té tot a punt per obrir el proper 4 de desembre

Tavascan ho té tot a punt per obrir el proper 4 de desembre| Redacció - Fotografia: Tavascan

L’estació d’alta muntanya de Tavascan inicia oficialment la temporada aquest divendres, dia 4 de desembre, amb l’obertura de totes les seves instal·lacions. L’estat de la neu i tots els equipament ja estan en plenes condicions i s’espera un bon inici de temporada.

Després de les últimes nevades i l’estat favorable de la climatologia aquests últims dies, ha provocat que la neu estigui en condicions més que òptimes per tal que els esquiadors puguin gaudir plenament d’aquest inici de temporada.

A la vegada, la resta d’equipaments ja estan preparats i completament operatius per estar disponibles al 100% aquest mateix divendres.

L’estació de Tavascan està situada a l’extrem nord occidental del Pirineu de Lleida, just a l’epicentre del Parc Natural de L’Alt Pirineu. La vall de Tavascan és un indret d’alta muntanya de gran interès paisatgístic i cultural. Ofereix una inigualable oferta turística, així com tota mena de serveis adreçats a donar a conèixer els atractius d’aquesta extensa àrea natural. Les seves pistes d’esquí, tot i ser de petites dimensions, ofereixen un ampli ventall de possibilitats lúdiques i esportives: esquí nòrdic, alpí, raquetes, escola d’esquí, el refugi, camp d’arves... així com els nous circuits inclusius.


Comentaris

envia el comentari