Catalunya Diari

Tavascan obre aquest dissabte totes les seves instal·lacions

Tavascan obre aquest dissabte totes les seves instal·lacions| Redacció - Fotografia: Tavascan

L’estació d’alta muntanya de Tavascan obrirà totes les seves instal·lacions aquest dissabte, dia 14 de gener. Després de les últimes nevades que han tingut lloc al llarg d’aquesta setmana, l’estació ja té uns gruixos de neu considerables que s’apropen als 40 centímetres i això permet assegurar la pràctica tant de l’esquí alpí com de nòrdic, així com de la resta d’activitats relacionades amb la neu disponibles a Tavascan.

A més, les previsions apunten a noves precipitacions en forma de neu imminents, la qual cosa pot afavorir encara més el bon estat de les pistes.

Cal recordar que, des del passat desembre, l’estació de Tavascan té oberts al públic la zona recreativa de raquetes i el Refugi. Ara, es podran posar a disposició de tots els usuaris la resta dels equipaments de forma completa.

L’estació de Tavascan està situada a l’extrem nord occidental del Pirineu de Lleida, just a l’epicentre del Parc Natural de L’Alt Pirineu. La vall de Tavascan és un indret d’alta muntanya de gran interès paisatgístic i cultural. Ofereix una inigualable oferta turística, així com tota mena de serveis adreçats a donar a conèixer els atractius d’aquesta extensa àrea natural. Les seves pistes d’esquí, tot i ser de petites dimensions, ofereixen un ampli ventall de possibilitats lúdiques i esportives: esquí nòrdic, alpí, raquetes, escola d’esquí, el refugi, camp d’arves... així com els nous circuits inclusius.


Comentaris

envia el comentari