Catalunya Diari

Tavascan posa a la venda forfaits amb un 30% de descomptes

Tavascan posa a la venda forfaits amb un 30% de descomptes| Redacció - Fotografia: Tavascan

 

L’estació de Tavascan inicia oficialment la temporada amb la posada a la venda dels forfaits tant d’esquí alpí com de nòrdic. L'estació d'esquí lleidatana ofereix als usuaris més primerencs la possibilitat d'obtenir forfaits amb descomptes per gaudir de la nova temporada d’esquí.

El forfait de temporada d’esquí alpí té, fins el 30 de novembre, un descompte del 30%. Això fa que el preu de venda sigui 126 euros en la modalitat adulta i de 88 en l’infantil, fins a 12 anys.  A més, i en consonància amb aquesta iniciativa d’avantatges, les persones que adquireixin ara el forfait de temporada també gaudiran d’un dia gratuït de raquetes i un 50% de rebaixa en el lloguer del material.
 
En la modalitat de forfait de temporada d’esquí nòrdic, els descomptes s’apliquen a partir d’avui, 17 d’octubre, i fins el 22 de novembre. En aquest cas, els descomptes se situen al voltant del 20%, és a dir, a 96 euros el forfait pels adults i 48 l’infantil, fins a 12 anys.  Cal destacar que el forfait de nòrdic està dins l’oferta de les estacions adherides a Tot nòrdic la qual cosa fa que els usuaris del forfait puguin esquiar indistintament tant a Tavascan com a Aransa, Lles de Cerdanya, Guils Fontanera, Sant Joan de L’erm, Tuxen-La Vansa, i, Virós-Vall Ferrera. 
 
Totes aquestes promocions es poden adquirir al web oficial de Tavascan.


Comentaris

envia el comentari