Catalunya Diari

Tavascan viu una de les millors temporades dels últims anys

Tavascan viu una de les millors temporades dels últims anys| Redacció - Fotografia: TavascanDes del 5 de desembre de 2013 fins al 30 de març de 2014 s’han despatxat més de 4.800 forfaits d’esquí alpí i 900 de nòrdic (cal tenir en compte que les pistes de nòrdic continuaran obertes fins a Setmana Santa). En total, uns 5.700 forfaits emesos al llarg d’aquests quatre mesos. Aquestes xifres suposen un augment del 35% respecte la temporada anterior. Les dades ascendents resulten més explícites si fem la comparativa respecte fa dues temporades, ja que el creixement comparat ha estat de més del 60% si ho relacionem amb la temporada 2011-2012.

Conseqüentment, el nombre de visitants (persones que vénen l’estació sense esquiar i fan altres activitats lúdiques) també ha experimentat un creixement sostingut molt substancial. Es calcula que, quan finalitzi aquesta temporada per Setmana Santa, hauran passat per l’estació al voltant de 10.000 visitants. Aquesta xifra experimenta un creixement del 50% respecte la temporada anterior. Aquestes xifres positives es deuen sobretot a què, a més de diversificar l’oferta lúdica i fer un esforç important en promoció, la climatologia ha acompanyat en gran part de la temporada. D’aquesta manera, l’estació només ha hagut de tancar 4 dies (dos dies entre setmana i un cap de setmana) a causa de raons meteorològiques.

D’altra banda, una de les novetats de la temporada, els viatges interpretats al mirador del Corbiu amb la màquina Snow Retrac també ha despertat un interès molt destacat per part del públic visitant de l’estació. Durant tots aquests caps de setmana, s’han fet més de 60 sortides, la major part de les quals de caràcter familiar.


Aquest diumenge, dia 30 de març, es va procedir al tancament dels remuntadors, la qual cosa significa la fi de la temporada d’esquí alpí. Tot i això, la resta de les instal·lacions continuen obertes. Per tant, fins a Setmana Santa es podrà continuar fent nòrdic, raquetes, esquí de muntanya, viatges amb Snow Retrac, estades a refugi...


Comentaris

envia el comentari