Catalunya Diari

Teatre, Carnaval i patinatge artístic, aquest cap de setmana a les Borges

Teatre, Carnaval i patinatge artístic, aquest cap de setmana a les Borges| Redacció - Fotografia: Ajuntament de les Borges Blanques

 

Les Borges Blanques ha preparat un cap de setmana carregat d'actes, entre els que destaca l’obra de teatre ‘Tot o res’ i el Carnaval Jove del dissabte, a més del campionat provincial de patinatge artístic que es durà a terme durant tot el diumenge.

Així, el dissabte 28 de febrer, a partir de les 22.00 hores al Pavelló de l’Oli, la companyia Sake Teatre interpretarà l’obra ‘Tot o Res’, que provocarà el somriure del públic a través de tres històries quotidianes fruït de temps difícils, amb un desenllaç a tot o res en l’únic lloc on encara la fortuna és teòricament possible: el casino. L’entrada tindrà un preu de 5 euros i l’espectacle està organitzat per Grup de Teatre Nissaga, en col·laboració amb l’Ajuntament de les Borges Blanques.
 
A continuació, els joves celebraran el Carnaval de la capital de les Garrigues amb una festa Flaix FM, que tindrà lloc al Pavelló de l’Oli, a partir de les 00.30 hores. L'entrada tindrà un cost de 5 euros amb consumició, tot i que els que vagin disfressats tindran l'entrada gratuïta. La festa comptarà amb els Dj’s Marsal Ventura, Luxury i The Tall Boys, i inclourà premis de 200, 100 i 50 euros a les millors disfresses, entre moltes altres sorpreses. L'activitat està organitzada per la Comissió de Festes, en col·laboració amb l’Ajuntament de les Borges Blanques.
 
El diumenge, dia 1 de marc, a partir de les 08.00 hores i fins a les 19.30 hores, el Pavelló Francesc Macià acollirà el campionat provincial de la 1a volta d’iniciació al patinatge artístic, que reunirà 19 clubs de tot el territori lleidatà i d’Andorra. Allí, prop de 150 patinadores entres els 4 i els 18 anys de totes les categories competiran pel campionat que han organitzat la Federació Catalana de Patinatge a Lleida i el Club Patí Borges, amb la col·laboració de l’Ajuntament de les Borges Blanques.
 
D’altra banda, el bisbe de Lleida Joan Piris visitarà els dies 27 i 28 de febrer i 1 de març les parròquies de la Unitat Pastoral de les Borges Blanques, Juneda, Torregrossa, Puiggròs i la Floresta, on durà a terme eucaristies, misses, litúrgies, trobades i catequesis de 1a comunió amb els feligresos.


Comentaris

envia el comentari