Catalunya Diari

Tercera sessió de Fitestiu a les piscines de Mollerussa

Tercera sessió de Fitestiu a les piscines de Mollerussa| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Mollerussa

 

Mollerussa organitza aquest dissabte, dia 25 de juliol, la tercera sessió del programa Fitestiu, una activitat a les piscines municipals, dirigida per una monitori, que s'iniciarà a les 19.00 hores. Després d'aquesta, la propera sessió es darà el proper 8 d'agost.

Més de 300 persones han participant en el programa Fitestiu a través de les dues sessions gratuïtes que ja s’han dut a terme des que va començar la temporada a les piscines municipals. En total, aquest estiu al regidoria d’Esports ha programat quatre sessions d’aquesta activitat, que es va començar a impulsar la temporada passada amb una bona acollida de públic.
 
D’altra banda, la brigada municipal instal·larà a final d’aquesta setmana un rellotge a la paret de la piscina coberta per tal de donar resposta a una de les demandes que els usuaris van fer a finals de la temporada passada a través de l’enquesta de qualitat del servei que l’Ajuntament va dur a terme per conèixer la seva opinió i que enguany es repetirà. El rellotge estarà fixat amb una plataforma que permetrà el seu ús durant la temporada a les piscines d’estiu mentre que durant el curs escolar seran els usuaris de la piscina coberta els que se’n beneficiaran. 


Comentaris

envia el comentari