Catalunya Diari

Territori i Sostenibilitat adjudica la redacció del projecte per perllongar de l'L-311b fins a l'A-2, a Cervera

Territori i Sostenibilitat adjudica la redacció del projecte per perllongar de l'L-311b fins a l'A-2, a Cervera| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Cervera

 

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha adjudicat, per un import de 23.100 euros, la redacció del projecte constructiu del perllongament de l’L-311b fins a l’A-2 a Cervera, per tal de millorar la mobilitat en aquest municipi. L’actuació, permetrà dotar el nucli urbà d’una nova connexió amb l’autovia, així com amb l’Eix Transversal, i l’L-311 (carretera cap a Guissona). La redacció del projecte té un termini de cinc mesos.

Com a conseqüència de la construcció de l’A-2 a l’entorn de Cervera, el traçat de l’L-311b va quedar interromput, de manera que va perdre la connexió amb la resta de la xarxa viària i actualment serveix d’accés a diverses finques de l’entorn. Per a donar sortida a aquesta carretera i, a més, dotar d’una nova connexió al municipi amb l’A-2, el Departament ha previst el perllongament de l’L-311b fins a l’autovia, amb una inversió estimada en 350.000 euros.
 
La carretera es perllongarà des de l’avinguda de Guissona fins a la rotonda d’accés de l’A-2, que també enllaça amb l’Eix Transversal, i les carreteres L-311 i N-141f (de les Oluges). A més de l’execució d’aquest tram de nou traçat, que tindrà uns 300 metres de longitud i 8 metres d’amplada, també s’actuarà en l’L-311b existent.
 
En concret:
S’eixamplarà un tram de 300 metres de la carretera, dels 4 metres actuals, fins als 8 previstos, corresponents al tram que entronca amb el tram de nova construcció
Es millorarà la resta de la carretera, a llarg de 650 metres, amb actuacions com la renovació del ferm i l’adequació d’elements com la senyalització, l’abalisament, les barreres de seguretat i el drenatge.


Comentaris

envia el comentari