Catalunya Diari

Territori i Sostenibilitat finalitza obres de millora a la C-12 entre Lleida i Corbins

Territori i Sostenibilitat finalitza obres de millora a la C-12 entre Lleida i Corbins| Redacció - Fotografia: Territori i Sostenibilitat

 

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha finalitzat les obres de millora de la carretera C-12 entre Lleida i Corbins, al Segrià, que han comportat una inversió d’1,8 milions d’euros. Els treballs han consistit principalment en la renovació del ferm, en un tram de 6,3 quilòmetres, des del final de la trama urbana de Lleida fins a l’inici de la variant de Corbins.

Aquesta actuació, que permet afavorir la seguretat viària i la fluïdesa del trànsit, ha inclòs el tractament previ per reparar les zones deteriorades del ferm i l’estesa d’una nova capa d’asfalt. D’altra banda, s’han netejat cunetes i passos salvacunetes i s’han substituït barreres de seguretat. Finalment, s’ha adequat la senyalització vertical i horitzontal.
 
La C-12 discorre des de Lleida a Corbins, Menàrguens i Balaguer, per després continuar fins a Àger. A l’entorn de Corbins, registra un trànsit de 9.200 vehicles diaris.


Comentaris

envia el comentari