Catalunya Diari

The Chanclettes porten aquest dissabte el seu esbojarrat cabaret al Teatre Ateneu de Tàrrega

The Chanclettes porten aquest dissabte el seu esbojarrat cabaret al Teatre Ateneu de Tàrrega| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tàrrega

 

La 20a Temporada Estable de Teatre de Tàrrega reprèn les funcions aquest dissabte 10 de gener de la mà del popular grup The Chanclettes. El trio, aplaudit pel seu humor satíric i colorista en forma de cabaret, portarà al Teatre Ateneu a les 21.00 hores el seu darrer muntatge #deputucool, amb el qual celebren els seus 20 anys de trajectòria. 

L’espectacle, que ja ha triomfat al Molino de Barcelona, es basa en la fórmula que el mateix grup anomena com a 'túrmixplayback', o sigui una "barreja de cançons, anuncis i programes de televisió servits amb perruques i talons". La carrera d'aquesta colorista companyia està estretament lligada a la història teatral de Tàrrega.
 
Des del 1996 han passat per la Fira de Teatre en 5 ocasions, i fins i tot foren les amfitriones de la cerimònia d'obertura de La Llotja. The Chanclettes demostraran per què continuen sent les reines catalanes del glamour i la sàtira.
 
El preu de les entrades és de 10 euros a l'amfiteatre, 12 euros a la llotja i 15 a platea. Aquestes es poden adquirir a la Regidoria de Cultura, a la Plaça de Sant Antoni de la localitat; a les taquilles del Teatre Ateneu, ubicat a la Plaça del Carme, des d’una hora abans de la funció; o al web www.tarrega.cat/teatreateneu.


Comentaris

envia el comentari