Catalunya Diari

The Targarians organitzarà un concert per agrair el suport rebut després del robatori

The Targarians organitzarà un concert per agrair el suport rebut després del robatori| Redacció - Fotografia: Agrat Tàrrega

 

El grup musical The Targarians organitzarà el pròxim dissabte, dia 19 de desembre, un concert al Mercat municipal de Tàrrega per agrair a la ciutadania el suport rebut després d’haver partit el robatori dels instruments i l’equip de so al seu local d’assaig.

L’incident va tenir lloc el passat mes d’octubre i el grup targarí va decidir realitzar un projecte de micromecenatge a la plataforma Verkami. En 40 dies, més de 160 mecenes han aportat una quantitat superior als 4.000 euros que es van marcar com a objectiu per reposar el material robat i poder continuar amb la trajectòria d’aquest jove grup.
 
En motiu d’aquesta resposta solidària, The Targarians ha decidit organitzar un concert obert a tothom i que comptarà amb la participació solidària d’altres grups de la ciutat com Diga’ls-hi Inquiets, Carlitos Miñarro, Batbatuka, DJ Mistery i DJ Dave. Tots els beneficis que es recaptaran a la barra del concert aniran destinats a l’Escola Municipal de Música de Tàrrega per tal de poder comprar instruments per als més petits. 
 
L’activitat comptarà amb el suport logístic i de difusió de l’Associació Agrat, que també ha volgut donar un cop de mà a l’esdeveniment a través dels seus socis. La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Tàrrega també s'ha bolcat amb la iniciativa, que tindrà lloc al Mercat Municipal a partir de les 00.00 hores el proper 19 de desembre.


Comentaris

envia el comentari