Catalunya Diari

Torna a Tàrrega el festival 'Sardines&Marinada'

Torna a Tàrrega el festival 'Sardines&Marinada'| Redacció - Fotografia: Associació Alba

 

L'Associació Alba organitza per sisè any consecutiu el festival de música de proximitat a l'aire lliure 'Sardines&Marinada'. Els grups convidats d'enguany, que actuaran els dies 14, 21 i 28 de juliol, a partir de les 22.30 hores, de forma gratuïta, són: Carles Belda i Xerramqu, Pascual i els Desnatats i Koers.

L'atractiu del festival també es la seva proposta gastronòmica amb un menú popular a 9 euros que inclou gaspatxo o amanida i sardines o llonganissa amb pa amb tomàquet i patates, postres i un refresc o cervesa.
 
L'objectiu és obrir l'entitat a la ciutadania i convidar-hi a venir a persones que potser d'una altra manera difícilment la coneixerien. Amb aquesta excusa doncs, es crea un espai d'oci inclusiu on hi coincideixen persones amb diferents capacitats i a més, s'obra a la ciutadania la possibilitat no només d'assistir-hi sinó de col·laborar-hi com a voluntari des del projecte AMICS. 
 
Programació del festival
14 de juliol -  El Belda & Xerramequ 
Aquest duet està format per Carles Belda, l'acordionista sabadellenc a qui hem vist tocar a grups com Brams, Mesclat, Pomada, Ensaladilla so insistent... i Marc Serrats, de nom artístic Xerramequ, músic i guitarrista polifacètic que participa del grup El Belda i els Badabadocs i qui també es dedica a la producció musical i a escriure lletres. 
 
21 de juliol - Pascual & Els Desnatats
És la versió acústica de la Terrasseta de Preixens. El grup Targarí, a qui espera un estiu intens de concerts, farà una pausa als jardins de l'entitat per portar les seves cançons en el format de públic familiar però amb la mateixa energia que als grans escenaris. 
 
28 de juliol - Koers
La programació del 'Sardines&Marinada' acabarà a ritme de reggae. Aquest jove grup revelador de Lleida combina les seves pròpies cançons amb versions dels clàssics jamaicans amb influències de ritmes africans i altres gèneres tipus new wave. 
 
Tots els dies, en acabar el concerts, els "Dj's Residents" pujaran a l'escenari per rematar la vetllada.
 
Horaris i reserves
Cada dia que hi hagi concert, a les 20.00 hores s'obriran les portes del recinte; a les 21.00 hores es servirà el sopar; i de les 22.30 a les 00.00 hores, es celebrarà el concert.
 
Les persones interessades en reservar poden fer-ho a través del formulari de la pàgina web www.aalba.cat o trucant al 973 312 221.


Comentaris

envia el comentari