Catalunya Diari

Torrefarrera ja té en marxa l'espai municipal Cal Jove

Torrefarrera ja té en marxa l'espai municipal Cal Jove| Redacció - Fotografia: Com360

 

Torrefarrera ja ha posat en marxa l’espai municipal Cal Jove, un equipament destinat al jovent del poble per fomentar l’oci i la cultura en aquest segment de la població. L'espai s’ha habilitat al carrer Major número 51, on hi havia l'antiga oficina de correus i una entitat bancària. 

Juntament amb la sala contigua d’exposicions Jaume Perelló, l’espai municipal resultant és de 200 metres quadrats. La reforma ha inclòs el condicionament general de les sales (una de polivalent, una altra amb ordinadors i una sala de reunions), banys i mobiliari, entre d'altres aspectes.
 
La tècnica de joventut de la localitat, Alba Pros, ha explicat que aquest espai oferirà als joves xerrades i cursos, però també vol convertir-se en un punt de trobada, és per aquest motiu, que "es faciliten videojocs i una zona de biblioteca". D'altra banda, Pros ha deixat constància que el que voleu és que "els propis joves siguin qui proposin iniciatives". Amb aquesta finalitat, s’ha constituït "un grup motor dinamitzador".
 
Cal Jove té programades ja tres xarrades per a les propostes setmanes: una sobre recerca de feina, una altra sobre l'autoestima i una sobre regulació emocional. 


Comentaris

envia el comentari