Catalunya Diari

Torrefarrera subvenciona l'IBI a les famílies monoparentals

Torrefarrera subvenciona l'IBI a les famílies monoparentals| Redacció - Fotografia: www.habitaclia.com

 

L'Ajuntament de Torrefarrera ofereix subvencions sobre l'import de l'Impost sobre Béns Immobles (IBI) corresponent al domicili habitual de propietat a aquelles persones que siguin titulars de família monoparental. El Ple de l'Ajuntament del passat 20 d'octubre va acordar les subvencions i el 2 de novembre es van fer públiques la convocatòria i les bases específiques per a sol·licitar els ajuts.

Aquestes subvencions tenen la finalitat d'eliminar la possible discriminació dels titulars de família monoparental respecte els destinataris de la bonificació establerta a l'ordenança fiscal reguladora de l'IBI per a persones amb família nombrosa.
 
La sol·licitud s'ha de presentar mitjançant un imprès que es pot obtenir a l'oficina municipal d'atenció al ciutadà o a l'adreça https://tramits.torrefarrera.cat. Un cop complimentada, s'ha de presentar al registre de l'Ajuntamen, al carrer Major, 35  de la localitat. El termini de presentació finalitzarà el 28 de febrer de 2017.
 
L'import de la subvenció es determinarà prenent com a referència el nombre de fills, així la subvenció serà de 100 euros per a les famílies monoparentals amb 1 fill i de 200 euros per a aquelles amb 2 fills.


Comentaris

envia el comentari