Catalunya Diari

Tot a punt a Soses per celebra la Festa Major en honor a Sant Llorenc, de l'1 al 5 de setembre

Tot a punt a Soses per celebra la Festa Major en honor a Sant Llorenc, de l'1 al 5 de setembre| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Soses

 

Soses ja té a punt tots els detalls per a la seva Festa Major de Sant Llorenç 2016, que se celebrarà des del dijous 1 fins al dilluns 5 de setembre, festivitat del patró. En total, seran cinc dies carregats d’activitats per a tots els gustos i per a totes les edats.

Els actes s’iniciaran dijous 1 al vespre amb l’espectacle 'Cracks', amb humor, acrobàcies i màgia, protagonitzat per uns artistes que van ser finalistes al programa de televisió 'Mira quien baila'. A la mitjanit serà el torn per a la batucada Jaranegem B, que conduirà tothom cap a la zona de les Penyes, on el jovent hi posarà la música i el bon ambient per encetar la Festa Major.
 
El divendres 2 començarà donant protagonisme als esports, amb l’11a Pedalada Popular i la 2a Cursa de Runing. També hi haurà espai per als més petits amb un parc infantil amb atraccions inflables, a la carpa del Poliesportiu. Encara al matí, se celebrarà el campionat de tir a la carabina al carrer de Sant Llorenç. A la tarda serà el torn per a l’animació infantil a càrrec d’Encara farem Salat amb l’espectacle 'La volta al món', a la plaça de l’Ajuntament. Posteriorment, els balls de tarda i nit amb l’orquestra La Pasarela donaran pas una festa a l’escenari de les Penyes amb el grup La Cosa Nostra.
 
El dissabte 3, els més matiners podran gaudir d’un recorregut de caça amb esmorzar popular al camp de tir Joan Farré. Més tard, s’instal·larà un mega-tobogan urbà de 100 metres de llargada al centre de la població, amb animació musical i apte per a tots els públics. Aquest tobogan també estarà operatiu durant la tarda, fins que comenci el concert i ball de tarda amb l’orquestra Costa Brava, que també amenitzarà el ball de nit abans de donar pas al grup Tremendos, que actuarà a l’escenari de les Penyes.
 
El diumenge serà el dia de la Festa de les Cassoles, en què el poble s’aplegarà al carrer Major per dinar tots plegats en un àpat amenitzat per la CharangaLabancha. El dinar donarà pas a la Festa de l’Escuma a la plaça de l’Ajuntament. Posteriorment, arribarà la música de l’orquestra Metropol, que amenitzarà els balls de tarda i nit.
 
El dilluns 5, darrer dia de la Festa Major de Soses, començarà amb la Processó i Missa Solemne en honor a Sant Llorenç cantada per la Coral Clamor. A continuació, hi haurà una ballada de sardanes amb l’orquestra Montgrins i el tradicional Vermut de Festa Major. La mateixa orquestra Montgrins posarà la música al darrer ball de la Festa Major 2016, que acabarà amb un castell de focs de la Pirotècnia Tomàs de Valencia.
 
Al marge de la Festa Major, Soses també té programats els actes de la Diada Nacional de Catalunya, que inclouran l’actuació del grup de gòspel Amarcord, que va participar l’any passat al programa de televisió 'Oh, Happy Day', el diumenge dia 11 de setembre, a les 19.00 hores, a la plaça Santiago Miret, amb rom cremat per a tothom.
 


Comentaris

envia el comentari