Catalunya Diari

Tot a punt per al 50è Concurs de Vestits de Paper de Mollerussa

Tot a punt per al 50è Concurs de Vestits de Paper de Mollerussa| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Mollerussa (Arxiu)

 

El Teatre L’Amistat de Mollerussa ja ho té tot a punt per acollir aquest dissabte, dia 12 de desembre, la 50a. edició del Concurs Nacional de Vestits de Paper. Un espectacle amb 85 filigranes de paper damunt la passarel·la, que podran gaudir els assistents a la gala, a les 17.00 i a les 22.00 hores.

Una curiositat d’enguany és la desfilada d’un vestit de còctel, de roba. Així, el segon premi en la modalitat de Moda Actual que l’any passat va presentar la modista Josefina Xufré de Cerdanyola del Vallés desfilarà, enguany, convertit en roba, on les perles de paper es converteixen en perles de nacre. D’aquesta manera sortirà damunt la passarel·la el vestit de paper de l’any passat i el vestit de roba fets per la mateixa modista. Es tracta d’un vestit de còctel, molt sofisticat i glamurós on l’element clau són les més de 2.500 perles.
 
El concurs reparteix gairebé 13.000 euros en premis en metàl·lic repartits entre les tres categories participants. Així, en les categories de Fantasia i Època el primer premi està dotat amb 2.000 euros mentre que el segon i tercer classificat s’enduran 1.300 i 1.000 euros, respectivament. En la modalitat de Moda Actual, el primer premi és de 1.500, el segon de 1.200 i el tercer és de 1.000.
 
Pel que fa al Concurs de Vestits de paper per a Barbie, la dotació dels premis és de 200 euros per al vestit guanyador, 150 per al segon classificat i 100 per al tercer. Els tres guanyadors rebran també una Barbie de col·lecció. 


Comentaris

envia el comentari