Catalunya Diari

Tot a punt per celebra la II Cursa de la Dona d'Aran

Tot a punt per celebra la II Cursa de la Dona d'Aran| Redacció - Fotografia: Conselh Generau d'Aran

 

El Conselh Generau d'Aran ha programat aquest diumenge la segona edició de la Cursa de la Dona, en el marc del Dia Internacional de la Dona. La iniciativa està organitzava amb la col·laboració del Servei d'Informació i Atenció a la Dona (SIAH).

Els organitzadors han programat diverses activitats durant el cap de setmana:
- Dissabte, dia 7 de març, de 17.00 a 20.00 hores: entrega de samarretes i dorsals. Xocolata entre els assistents. Lloc: Plaça del Conselh Generau d’Aran (monument a la Llengua). Vielha.
 
- Diumenge, dia 8 de març, a partir de les 11.00 hores: Lectura del manifest en commemoració del dia de la Dona, a càrrec del conselhèr de Salut i Benestar d’Aran, Eduardo Valdecantos. La lectura donarà el tret de sortida a la 2a Cursa de la Dona que es desenvoluparà pel poble de Vielha. Lloc: Plaça del Conselh Generau d’Aran (monument a la Llengua). Vielha.
 
La cursa de la dona és possible gràcies a l'ajuda i a l'entusiasme del Club Atlètic Val d’Aran (CAVA), experts al món de l'esport, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vielha i Mijaran, dels Volentaris d’Aran, i de l'Institut Català de les Dones de la Generalitat de Catalunya.


Comentaris

envia el comentari