Catalunya Diari

Tres accidents múltiples a Lleida i a Tàrrega compliquen la circulació a l'A-2 sentit Barcelona

Tres accidents múltiples a Lleida i a Tàrrega compliquen la circulació a l'A-2 sentit Barcelona| Text i fotografia: ACN

 

Tres accidents múltiples que han tingut lloc aquest dilluns a la tarda a Lleida -dos- i a Tàrrega compliquen la circulació a la carretera A-2. En tots tres casos es tracta d'accidents per encalç que han implicat cinc vehicles cadascun i que no han comportat ferits de consideració.

Els dos primers sinistres han tingut lloc cap a tres quarts de sis de la tarda al quilòmetre 465 (Lleida) i al 505,5 (Tàrrega) respectivament, en sentit Barcelona, mentre que el tercer accident a les set de la tarda al punt quilomètric 461 (Lleida).
 
En tots tres casos ha calgut tallar la circulació totalment en aquest sentit durant mitja hora, després de la qual en tots dos accidents s'ha obert un carril per vehicular el trànsit. A dos quarts de set de la tarda els dos primers incidents provocaven cinc quilòmetres de congestió cadascun. En el cas del tercer sinistre, a partir d'Esparreguera els conductors troben fins a 20 quilòmetres més de circulació amb congestió.
 
Cal destacar que després dels dos accidents, la carretera A-2 presenta 18 quilòmetres de circulació amb congestió des de Collbató fins a Abrera, ambdós municipis al Baix Llobregat.
 
A banda dels incidents a l'A-2 cal destacar que hi ha altres punts de la xarxa viària catalana que presenten complicacions com a conseqüència de l'operació tornada del pont del Pilar. És el cas, per exemple de la carretera C-14 al seu pas per Organyà (Alt Urgell), on hi ha 15 quilòmetres de circulació amb congestió. A la carretera C-16, hi ha 16 quilòmetres de circulació amb congestió entre Cercs i Guardiola de Berguedà, ambdues al Berguedà, en sentit Barcelona. També hi ha 15 quilòmetres de circulació amb retencions a la carretera N-260 a Ripoll en sentit Barcelona.


Comentaris

envia el comentari