Catalunya Diari

Tres curses de muntanya i una innovadora Ultra Trail a les Valls d’Àneu

Tres curses de muntanya i una innovadora Ultra Trail a les Valls d’Àneu| Redacció - Fotografia: Diputació de Lleida

 La Ultra Trail estarà acompanyada d’una oferta esportiva que inclou una cursa de resistència (44 quilòmetres i 2.550 metres de desnivell), una marxa popular (20 quilòmetres i 500 metres de desnivell) i una caminada popular de 2 quilòmetres. Entre les quatre opcions projectades, s’espera mig miler de participants. 
 
El cap de setmana tindrà també la seva vessant solidària, ja que s’han posat a la venda dorsals solidaris per tal d’aconseguir arribar als 3.000 euros que costa el desfibril·lador semiautomàtic que els organitzadors instal·laran a l’entrada de la Residència de La Gent Gran d’Esterri d’Àneu.
 
A la roda de premsa de presentació, que s’ha dut a terme a la Diputació de Lleida, hi han assistit el diputat i vicepresident del Patronat de Turisme, Gerard Sabarich; l’alcalde d’Esterri d’Àneu, Ramon Villuendas; el president de la Fundació Barcicas, Josep Castellarnau, i Ferran Lloret, d’Espot Esquí Club Valls d'Àneu. Sabarich ha destacat que “es tracta d’un esdeveniment molt important per a tot el territori per on passarà i des de la Diputació li donem suport per la seva vessant esportiva, social i econòmica. A més a més, tota aquesta activitat donarà un gran impuls al turisme i els comerços de la zona se’n veuran força beneficiats”.
 
L’alcalde d’Esterri ha explicat que “des de l’Ajuntament continuem amb la nostra aposta decidida pel turisme actiu” alhora que ha titllat la carrera Ultra com “una de les més dures pel seu gran nivell tècnic”.


Comentaris

envia el comentari