Catalunya Diari

Tres detinguts per robar eixos de camió en una empresa de Soses

Tres detinguts per robar eixos de camió en una empresa de Soses| Redacció - Fotografia: L. Biela

 Pels volts de 16.30 hores del mateix dia, els Mossos van rebre l’avís que per l’autovia A-2, prop dels Alamús, hi circulava un camió ploma carregat amb uns eixos de camió que podien estar robats. Davant la possibilitat que el vehicle anés a descarregar el material en algun centre de recuperació de la zona, una patrulla de mossos es va desplaçar al polígon La Nora d'Alcoletge, on va localitzar el camionet ploma en una deixalleria.
 
Els agents van comprovar que feia pocs minuts els tres ocupants del camió havien venut cinc eixos de camió, d’un pes aproximat d’uns 2.500 quilos, a l’esmentat centre.
 
Després de diverses indagacions els Mossos van saber que el material havia estat sostret en una empresa ubicada a Soses. Segons la denúncia, el lladres van accedir al recinte de l’empresa i van furtar els cinc eixos de camió, valorats en 5.000 euros.
 
Els detinguts, dels quals Carlos HA i Ramon HA tenen antecedents, passaran aquest dijous a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.


Comentaris

envia el comentari