Catalunya Diari

Tres detinguts per robar en piscines municipals de la Noguera

Tres detinguts per robar en piscines municipals de la Noguera| Redacció - Fotografia: lleidaalminut.com (Arxiu)

 Passades les dues de la matinada del dia 16 d’agost, un veí de la Sentiu de Sió (Noguera) va alertar que havia vist unes persones saltant la tanca perimetral de les piscines municipals. Segons els testimoni, tres homes havien arribat amb un turisme i dos d’ells van entrar a les instal·lacions, mentre el tercer es va quedar dins del vehicle. D’immediat diverses patrulles es van adreçar al lloc i van localitzar el turisme estacionat a pocs metres de les instal·lacions municipals, amb un home al seu interior en actitud vigilant.
 
Paral·lelament, una responsable de les piscines va arribar al lloc i una patrulla la va acompanyar per comprovar tot el recinte. En arribar a la zona del bar van observar que havien forçat la persiana de la porta d’accés i davant d’aquesta, van trobar diverses ampolles de licor i un televisor, que els lladres haurien abandonat precipitadament en escoltar que arribaven els mossos.
 
Els agents van detenir al còmplice dels lladres i van efectuar una recerca per la zona per tal de localitzar els evadits. Després de diverses indagacions, els mossos van saber que els dos fugitius podien amagar-se en un domicili de Mollerussa. Durant la tarda del mateix dia 16 es va muntar un dispositiu al voltant d’aquest domicili, el qual va permetre la detenció de Razvan George D i Radel Marius S, com a presumptes autors del robatori.
 
Un cop en dependències policials, els investigadors van trobar indicis que permetien relacionar els tres detinguts amb dos robatoris més, que es van cometre la matinada del passat 10 d’agost a Camarasa. El primer d’aquest robatoris es va produir en un bar, prop de la carretera C-13 i el segon al bar de les piscines municipals, en el que van utilitzar un modus operandi similar al del bar de la Sentiu de Sió. En ambdós casos van forçar les màquines enregistradores i també van sostraure aparells electrònics, ampolles de licor i tabac.
 
La investigació continua oberta i no es descarten noves imputacions als detinguts. Els detinguts, dels quals Razvan George D tenia antecedents, passaran avui a disposició judicial al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia a Balaguer.Comentaris

envia el comentari