Catalunya Diari

Tres detinguts per robar un braçalet d'or a una àvia de 80 anys a Bellcaire d'Urgell

Tres detinguts per robar un braçalet d'or a una àvia de 80 anys a Bellcaire d'Urgell| Redacció

 Els fets van succeir dijous passat al migdia quan una jove va abordar una àvia de 80 anys en un carrer de Bellcaire d'Urgell. La noia inicialment li va demanar per si tenia roba per donar però, tot seguit, la va abraçar violentament pel coll mentre li agafava l'altre braç. La víctima va poder espentejar la noia i, en arribar persones del poble, la jove va marxar corrents fins que va pujar a un vehicle, ocupat per dues persones més, i van fugir de la població.
 
L'àvia, en ser atesa, es van adonar que presentava una ferida a l'avantbraç i va ser llavors quan es va adonar que li havien sostret un braçalet d'or. Els mossos, alertats dels fets, van veure en un carrer de la població de Balaguer un vehicle que coincidia plenament amb la descripció facilitada pels testimonis.
 
Un cop aturat el vehicle van identificar els ocupants, el conductor i dues dones. Una d'elles va resultar que tenia una ordre de detenció pendent i l'altra, de 18 anys d'edat, coincidia amb la descripció de la jove que havia assaltat l'àvia. Un cop traslladats tots a comissaria es va realitzar un escorcoll més acurat i els mossos van poder recuperar la peça sostreta que duia amagada la noia de 18 anys.
 
Els agents van detenir totes tres persones com a presumptes autores d'un delicte de robatori amb violència i intimidació i, hores d'ara, la investigació continua oberta ja que podrien ser els autors d'altres fets similars ocorreguts a la comarca en els darrers mesos.
 
Els detinguts, amb antecedents per fets similars, van passat divendres davant del jutjat de guàrdia en funcions d'instrucció de Balaguer.


Comentaris

envia el comentari