Catalunya Diari

Triple cita atlètica el proper diumenge a la província de Lleida

Triple cita atlètica el proper diumenge a la província de Lleida| Redacció - Fotografia: Iter5

 La 3a Cursa del Jonc de Menàrguens, aquest any amb més novetats que mai, està organitzada per l'Ajuntament de Menàrguens amb la col·laboració de l'Associació Esportiva Escolar ZER El Jonc i les AMPA de les escoles de Menàrguens, La Ràpita i Camarasa. A partir de les 10.00 hores, es disputaran dos Curses Populars, de 5 i 10 quilòmetres aproximadament, amb una part urbana i una part rural, amb sortida i arribada a les escoles de Menàrguens, i puntuables per la Lliga Ponent que organitza Iter5, que a més estarà al capdavant del cronometratge de la prova. Un cop finalitzin aquestes curses es realitzaran les curses infantils, adreçades a nens i nenes de fins a 12 anys.
 
La segona cita del cap de setmana serà la Fruit Trail d’Aitona, tercera prova de les Trail Running Series Lleida. Molts quilòmetres de sender amb possibilitat de córrer fan que aquest recorregut sigui ràpid, divertit i assequible. La sortida de la cursa està prevista per les 10.00 hores i es desenvoluparà sobre una distància de 14 quilòmetres, amb un desnivell positiu de 450 metres.
 
Finalment, també se celebrarà a Els Omellons la segona edició de la Marxa Popular de les Cabanes de Volta. Seran 14 quilòmetres de recorregut en els què els participants podran gaudir del paisatge de les Garrigues i ho podran fer amb amics i familiars, cadascú al seu ritme, ja sigui corrent o caminant de manera no competitiva. El límit d’inscripció està fixat en 400 participants. La sortida està prevista a les 09.00 hores des de la plaça del poble, i l'arribada a la zona esportiva. 


Comentaris

envia el comentari