Catalunya Diari

Troben un obús de la guerra civil en les obres de millora de la carretera LV-3231 d’Agramunt a Tornabous

Troben un obús de la guerra civil en les obres de millora de la carretera LV-3231 d’Agramunt a Tornabous| Redacció - Fotografia: Diputació de Lleida

 Els operaris han paralitzat momentàniament els treballs en aquella zona per retirar amb seguretat l’artefacte a un lloc fora de l’àmbit de l’obra i han avisat els Mossos d’Esquadra, que s’han fet càrrec de la situació sense més incidents.
 
Els treballs a la carretera LV-3231 s’han reprès amb normalitat i l’obra continua amb el calendari previst.
 
La Diputació de Lleida va iniciar el passat mes de gener les obres de millora i condicionament de la carretera LV-3231 que va d’Agramunt a Tornabous, entre els punts quilomètrics 6,440 i 7,760.  El tram objecte de les obres arriba prop del nucli d’Almenara Alta i passa per l’accés actual al Pilar d’Almenara, que es troba a l’alçada del punt quilomètric 7,3.
 
Els treballs, que compten amb un pressupost de 532.575,76 euros, van començar  amb el replanteig geomètric de l’obra i els treballs previs de desbrossament de la traça. Està previst que les obres finalitzin a principis d’estiu, ja que el període d’execució és de 6 mesos.


Comentaris

envia el comentari