Catalunya Diari

UGT presenta una denuncia davant Inspecció de Treball pel mal estat dels jutjats de Balaguer

UGT presenta una denuncia davant Inspecció de Treball pel mal estat dels jutjats de Balaguer| Redacció - Fotografia: UGT Terres de Lleida

 Aquesta realitat és coneguda pel Departament de Justícia de la Generalitat, ja que no és el primer cop que es presenta aquest tipus de denúncia. A més a més, la situació també es coneguda pel Comitè de Salut Laboral de l’Administració de Justícia i ha estat motiu de diverses reunions entre la UGT i el director dels serveis territorials de Justícia.
 
Després que el departament de Justícia decidís paralitzar les obres del nou edifici de Justícia, "la situació pot empitjorar si no s’executa una reforma estructural. Els problemes són nombrosos: falta d’espai, il·luminació insuficient, humitats, excessiva calor a l’estiu i fred a l’hivern... En definitiva, l’espai on han de treballar els empleats públics d’aquests jutjats presenten condicions pèssimes i que incompleix la normativa de riscos i salut laboral", expliquen des d'UGT-Terres de Lleida.
 
La responsable de Justícia de la UGT, Sònia Gatius, insta a la Generalitat a buscar una solució urgent, sigui quina sigui, per no empitjorar la situació d’aquests treballadors i pel bé d’una tasca imprescindible en la nostra societat.


Comentaris

envia el comentari