Catalunya Diari

Un cap de setmana ple d'activitats a les Borges

Un cap de setmana ple d'activitats a les Borges| Redacció - Fotografia: Ajuntament de les Borges Blanques

 

La localitat de les Borges Blanques ha programat per aquest cap de setmana diverses activitats al municipi. Una exposició de Joan Condal, una jornada per promoure l'escacs i una representació teatral gratuïta són algunes de les propostes que s'oferiran.

Cap de setmana amb exposició, escacs i teatre gratuït a les Borges Blanques
 
Aquest divendres, 21 d'octubre, s'inaugurarà a les Borges Blanques l'exposició Per altra banda, el dissabte 22 el municipi celebrarà una jornada de promoció dels escacs i també tindrà lloc la representació gratuïta de l'obra de teatre "El Mètode Gröngolm", a càrrec de la companyia El Rosegall.
 
La mostra 'El Procés Creatiu', de Joan Condal, estarà situada a la Sala Maria Lois, la Sala d'Actes de la Biblioteca. L'exposició estarà oberta al públic fins al 6 de novembre. La inauguració, prevista per aquest divendres, dia 21 d'octubre, tindrà lloc a les 19.00 hores i inclourà la visita guiada a càrrec de l'autor de la mostra.
 
D'altra banda, el dissabte, la Federació Catalana d'Escacs ha organitzat, amb la col·laboració de l'Ajuntament de les Borges Blanques, una jornada dedicada a la promoció dels escacs al municipi. Aquesta es situarà al Passeig del Terrall, davant de la Biblioteca. El tret de sortida serà a les 11.00 hores i està previst que s'allargui fins a les 13.00 hores.
 
Finalment, l'oferta del municipi borgenc pel cap de setmana es completarà el mateix dissabte, amb l'obra de teatre 'El Mètode Grönholm', del reconegut dramaturg i guionista Jordi Galceran. Els encarregats d'interpretar l'obra seran la companyia El Rosegall, de Vilanova i la Geltrú, i ho faran dins la XVI Mostra de Teatre Còmic Amateur de les Garrigues. L'obra narra la història d'una empresa prestigiosa que ha de contractar un nou treballador perquè s'incorpori immediatament i ocupi un càrrec de responsabilitat. Les condicions, laborals i retributives, són interessants i a través d'un sistema poc convencional de selecció de personal l'empresa pretén ocupar aviat el lloc vacant. Per tots aquells que hi vulguin assistir, l'entrada serà gratuïta i tindrà lloc al Pavelló de l'Oli de les Borges Blanques a les 22.00 hores.


Comentaris

envia el comentari