Catalunya Diari

Un foc calcina cinc apartaments a Esterri d'Àneu

Un foc calcina cinc apartaments a Esterri d'Àneu| Redacció - Fotografia: Jan Cortés (Arxiu)

 

Un incendi que va començar a cremar la coberta d'un edifici de dos plantes, al carrer La Colònia d'Esterri d'Àneu, ha acabat destruint totalment cinc apartaments dúplex de la localitat d'un edifici totalment nou, on fins al moment solament s'havia venut una vivenda.

El foc va acabar afectant tots els apartaments superiors, que han quedat totalment destruïts. Els habitatges de la primera planta han quedat afectats per l’aigua de l’extinció. No hi ha hagut cap persona ferida com a conseqüència d’aquest incendi. Tampoc no es va haver d’evacuar cap persona, ja que l’edifici, totalment nou, tan sols tenia un apartament venut i els seus propietaris no eren a casa en aquells moments.
 
Les causes de l’incendi encara no s’han començat a investigar.
 
Els Bombers de la Generalitat van rebre l'avís a les 22.56 hores d'aquest dijous i immediatament es varen mobilitzar 13 dotacions.
 


Comentaris
Ton
L'especulacio urbanistica mostra les seves conseqüències d'una mala construcció . A qui se li ocor construir un mateix teulat de fusta per sis vivendes sense cap tipus de ttallafoc? I sortides de fum a tocar de bigues?.\r\n Lamentablement no serà l'últim.

envia el comentari