Catalunya Diari

Un foc crema per complet les golfes d'una casa de tres plantes a Albesa

Un foc crema per complet les golfes d'una casa de tres plantes a Albesa| ACN - Fotografia: Jan Cortés (Arxiu)

 

Els Bombers de la Generalitat han treballat aquest dimarts a la nit en tres incendis en un mas de Castellví de la Marca (Alt Penedès), a les golfes d’una casa de tres plantes a Albesa (Noguera) i en un mas de Besalú (Garrotxa).  Com a conseqüència de les flames, dues dones han resultat intoxicades i han mort dos gossos.

El primer s’ha produït a un quart i mig d’onze de la nit i ha provocat la mort d’un parell de gossos, mentre que cap persona ha resultat ferida. En el cas d’Albesa, al voltant de la mitjanit, el foc ha destruït completament les golfes d’una casa de tres alçades que ha hagut de ser precintada preventivament ja que podria haver afectat les bigues, mentre que a Besalú, passades les quatre de la matinada, han cremat dos matalassos i han causat la intoxicació lleu de dues dones de 38 i 56 anys per intoxicació lleu de fum, ambdues evacuades a l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa.
 
A les 00.08 hores, els Bombers van rebre l’avís que en un habitatge d’Albesa, situat al Carrer Nou número 10. El foc va destruir les golfes d’una casa de tres alçades. L’incendi, les causes del qual encara no s’han determinat, podria haver afectat les bigues de la casa, raó per la qual l’habitatge ha quedat precintat de manera preventiva, a l’espera que els serveis tècnics municipals puguin fer-hi una revisió de l’estructura. L’incendi havia quedat controlat a les 01.04 hores i extingit, a tres quarts i tres minuts de tres de la matinada.


Comentaris

envia el comentari