Catalunya Diari

Un guàrdia civil entre una desena de detinguts per contraban de tabac

Un guàrdia civil entre una desena de detinguts per contraban de tabac| EP - Fotografia: Mossos d'Esquadra (Arxiu)

 

La Guàrdia Civil ha detingut en les últimes setmanes a una desena de persones per contraban de tabac a la duana de la Farga de Moles, entre les quals figura un agent del cos policial, en una operació tancada fa setmanes, segons ha confirmat la subdelegada del Govern a Lleida, Inma Manso.

"Hi ha 11 detinguts: quatre han entrat a la presó i un d'ells és el guàrdia civil", ha assegurat Manso, afegint que és un cas aïllat i que aquest funcionari públic avergonyeix a tots. Segons la subdelegada, ha estat una detenció interna de la Guàrdia Civil la que ha descobert l'actuació de l'agent en una investigació, en la qual ha col·laborat la policia andorrana i que ha estat batejada com a 'Operació Manchester'.
 
Les mateixes fonts han explicat que aquest agent permetia passar caravanes amb tabac de contraban i ha afegit que, a part del tabac, s'ha intervingut diners i s'han bloquejat comptes corrents.
 
Els detinguts estan acusats de contraban i pertinença a grup criminal i l'operació està sota secret de sumari.Comentaris

envia el comentari