Catalunya Diari

Un incendi delata una plantació de 900 plantes de marihuana a Alfarràs

Un incendi delata una plantació de 900 plantes de marihuana a Alfarràs| ACN - Fotografia: Mossos d'Esquadra (Arxiu)

 

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest diumenge a la matinada un veí d'Alfarràs de 45 anys per la seva presumpta vinculació amb la plantació de marihuana localitzada aquest dissabte en una casa del poble. La policia no s'emportarà les 900 plantes que hi ha a l'interior de l'immoble fins aquest dilluns, quan tinguin l'autorització judicial.

Segons fonts policials, a l'home ja se'l tenia identificat i l'han arrestat quan una patrulla de trànsit l'ha aturat en un control d'alcoholèmia cap a les cinc de la matinada.
 
La plantació la van descobrir els bombers que aquest dissabte al migdia es van desplaçar fins al número 99 del carrer Nou d'Alfarràs, després de rebre l'avís que sortien espurnes d'un quadre elèctric de la façana. Segons sembla, bona part del carrer també s'havia quedat sense llum. Quan van arribar les dues dotacions dels bombers activades van descobrir la droga i van avisar la policia. Dins de l'immoble també s'hi van trobar estris cultivar-les, com adobs, calefactors o aparells de llum artificial. Agents dels Mossos custodien l'habitatge fins que es pugui retirar la plantació.


Comentaris

envia el comentari