Catalunya Diari

Un jove de 18 anys mata a una noia de 14 a Tàrrega i s'entrega a la policia

Un jove de 18 anys mata a una noia de 14 a Tàrrega i s'entrega a la policia| Redacció - Fotografia: Ràdio Tàrrega

 Els Mossos d'Esquadra han explicat que el jove ha matat a la noia apunyalant-la amb una arma blanca. Els agents es troben a hores d'ara fent les gestions necessàries per tal d’esbrinar les circumstàncies de la mort i la relació dels dos joves, ja que encara no s'ha confirmat que fossin parella. El Jutge ha decretat el secret de les actuacions.
 
L’Ajuntament de Tàrrega ha expressat la seva profunda consternació després de conèixer els fets i condemna de forma rotunda aquest presumpte cas de violència. En aquest sentit, l’alcaldessa de la localitat, Rosa Maria Perelló, ha citat aquest dimarts 8 d’octubre a les 10.00 hores a la Casa Consistorial la junta de portaveus per convocar posteriorment, a les 12.00 hores, un Ple extraordinari d’urgència amb un únic punt a l’ordre del dia condemnant el fet esmentat.
 
Al mateix temps, s’emetrà un decret d’alcaldia en què es preveu declarar dos dies de dol oficial, es farà onejar la bandera municipal a mig pal i se suspendran els actes institucionals previstos per al dimarts 8 i dimecres 9 d’octubre a Tàrrega. També es convocarà una concentració de condemna de la violència a la 13.00 hores a la Plaça Major, a la qual es farà una crida a la ciutadania i l’alumnat dels col·legis.
 
L’alcaldessa de Tàrrega ha manifestat aquesta nit al lloc dels fets que "el municipi lamenta profundament la mort de la jove".


Comentaris

envia el comentari