Catalunya Diari

Un jove de Tàrrega farà 423 km corrent per una causa solidària

Un jove de Tàrrega farà 423 km corrent per una causa solidària| Redacció - Fotografia: Associació Alba

 

Raül Arenas és un aficionat a córrer. Després d'hores de soledat per camins i llocs inexpugnables es va adonar que tenia molta sort de poder còrrer i que moltes persones amb problemes de mobilitat no poden fer ni tan sols un pas. Això el va fer decidir a fer un repte esportiu i donar-li una vessant solidària. 

Arenas vol realitzar 423 quilòmetres corrent en 5 etapes: Montserrat-Tàrrega (82 km), Tàrrega-Lleida (52 km), Lleida-Cambrils (104 km), Cambrils-Tàrrega (100 km) i Tàrrega-Montserrat (100 km).
 
A dia d'avui ja ha realitzat les tres primeres etapes i el proper 25 de novembre farà el tram de Cambrils a Tàrrega. Preveu arribar a la seva ciutat el dia 26 a les 19.00 hores on se li farà una recepció a la Plaça del Pati i on diferents col·laboradors i persones de l'Associació l'acompanyaran l'últim quilòmetre. 
 
Per tal de recaptar diners ha realitzat unes 200 samarretes esportives amb el lema 'Sempre endavant' que es podran comprar a la botiga Esports Truga de Tàrrega per un preu de 16 euros i el dia 26 al Pati. 
 
A més, a través de la col·laboració de més de 60 comerços, empreses i particulars ha realitzat una cistella solidària. En aquesta hi ha des de material esportiu signat per esportistes de renom com Núria Picas, Joan Capdevila o Marc Màrquez; fins a descomptes en gimnasos per valor de 600 euros, vals per a dinars en restaurants o productes alimentaris. Cada número té un cost d'1 euro i es podran comprar a la botiga de nadal de l'Associació Alba, situada al Palau dels Marquesos de la Floresta, al centre de Tàrrega. El sorteig dels diferents productes es realitzarà a finals de gener un cop finalitzada l'última etapa, de Tàrrega a Montserrat. 


Comentaris

envia el comentari