Catalunya Diari

Un miler de persones es manifesten contra el tancament de Tradema

Un miler de persones es manifesten contra el tancament de Tradema| Redacció - Fotografia: UGT Terres de Lleida

Tradema

La FITAG-UGT de Lleida ha participat en la manifestació omplint un autocar des de Lleida. El secretari general de la UGT de Catalunya, Josep Maria Àlvarez, també ha estat present a la manifestació. Durant el seu parlament, ha remarcat que Tradema representa per Solsona el que la Seat significat per Martorell i l'àrea metropolitana, per la qual cosa, ha exigit la implicació de tothom per evitar el seu tancament. Àlvarez també ha recordat que l'empresa té beneficis i és viable. Pel que fa a les noves oportunitats d'empreses, ha assenyalat que poden venir igualment, però sense que Tradema tanqui.

El lema de la manifestació ha estat 'Defensem Tradema, defensem el territori', però s'ha posat èmfasi en el missatge de la necessitat de reimpulsar el teixit industrial del Solsonès. A l'acte també ha estat present el secretari general de CCOO de Catalunya, Joan Carles Gallego, a més a més de l'alcalde de Solsona, David Rodríguez, i representants polítics del territori.

El tancament de Tradema pot suposar que 300 persones (uns 150 són treballadors directes) es quedin sense feina. A més a més, moltes petites i mitjanes empreses de Solsona depenen també de la producció d'aquesta factoria.


Comentaris

envia el comentari