Catalunya Diari

Un parc municipal al Camp dels Escolapis de Tàrrega

Un parc municipal al Camp dels Escolapis de Tàrrega| Redacció - Fotografia: Diputació de Lleida

 L’acció principal de la reforma ha estat la demolició del mur perimetral al carrer Migdia, la qual cosa ha permès eliminar una barrera física de 200 metres de longitud i convertir-lo en un espai molt més obert i integrat al teixit urbà. Aquesta actuació també ha fet possible habilitar un nou mirador sobre la llera del riu Ondara a l’alçada del pont de la carretera de Sant Martí. En aquest punt s’ha aixecat una tanca protectora de fusta i s’ha enjardinat l’entorn del viaducte. En total, s’han guanyat 2.500 metres quadrats de zona enjardinada.
 
Dins de la mateixa zona del Camp dels Escolapis, la corporació lleidatana també ha portat a terme les obres de millora del pont de la carretera LV-2021 de Tàrrega a Sant Martí de Riucorb amb una inversió total de 237.542 euros. Una obra prèvia i cabdal per a la rehabilitació d’aquest pont ha estat la reparació dels nervis en contacte amb les piles. A més d’aquesta actuació prèvia, les obres executades han consistit, a grans trets, en la reparació del paviment, de la barana i de les bigues, i l’ampliació de les voreres en 1,60 metres a cada banda del pont per facilitar el trànsit dels vianants. Els treballs de millora també han contemplat el desbrossament i neteja de la llera, la qual cosa ha implicat una millora considerable de l’entorn del pont.
 
La inauguració de la reforma del Camp dels Escolapis s’ha fet en el marc de la visita que el president de la Diputació de Lleida ha fet a Santa Maria de Montmagastrell i Tàrrega. La visita s’ha iniciat al nucli de població pertanyent a Tàrrega, Santa Maria de Montmagastrell, on Reñé ha estat rebut pel portaveu de la Junta de Veïns, Ramon Miralles.


Comentaris

envia el comentari