Catalunya Diari

Un 'Tast gastronòmic cultural' per Cervera

Un 'Tast gastronòmic cultural' per Cervera| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Cervera

 

Cervera ha posat en marxa el projecte 'Tast gastronòmic cultural' per posar en valor espais del patrimoni monumental de la localitat, alhora que es marida amb vins i aliments de proximitat. Tampoc es pot obligar la música, que serà el fil conductor de la jornada.

L’activitat consistirà en una visita guiada, a càrrec de la historiadora Montse Pérez, a la Universitat de Cervera, a la casa Museu Duran i Sanpere i al campanar de l’església de Santa Maria. En aquests monuments es visitaran espais que no formen part dels itineraris turístics habituals, on tindran lloc els maridatges gastronòmics.
 
Les visites estan previstes per a grups reduïts, de 8 a 10 persones. La finalitat és que en puguin gaudir tant els turistes que visiten la ciutat com també els mateixos veïns de Cervera, que podran gaudir de diversos espais del municipi d'una manera diferent.
 
La iniciativa 'Tast gastronòmic cultural' l’han creat els empresaris cerverins Juanjo Ceresuela, sommelier i restaurador de La Cosa Nostra, i Eva Segura. El projecte compta amb el suport de la Regidoria de Turisme de la Paeria de Cervera.


Comentaris

envia el comentari