Catalunya Diari

Un tobogan de gel serà la principal atracció de les festes de Nadal a Cervera

Un tobogan de gel serà la principal atracció de les festes de Nadal a Cervera| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Cervera

 

La Paeria de Cervera instal·larà enguany i per primera vegada un tobogan de gel de més de 20 metres de llarg a la plaça Universitat, que serà l’atracció principal de les festes de Nadal a Cervera. El nou espai estarà operatiu des del dia 23 de desembre i fins al 10 de gener.

El tobogan comptarà amb tres carrils per baixar-hi amb trineu. Obrirà d’11.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 20.00 hores, excepte els dies 22, 25, 26 de desembre i 1 i 6 de gener que només funcionarà a la tarda (de 17.00 a 20.00 hores). L’entrada al tobogan de gel, que costarà 2 euros, permetrà tres baixades.
 
Amb aquesta iniciativa, la Paeria incorpora una activitat innovadora a les festes de Nadal per a tots els públics.
 
A més del tobogan de gel, la ciutat de Cervera s’omplirà de nombroses activitats en les properes festes: Mercat de Nadal, Parc de Nadal, cagatió popular, visita del Patge Karim, concerts del Conservatori, de l’Agrupació Coral, Tibau Simfònic...
 
Per les festes de l’any passat la Paeria de Cervera va promoure la instal·lació d’una pista de gel sintètica a la plaça Universitat, que fou un èxit. Enguany s’ha canviat d’atracció i s’aposta per la nova proposta del tobogan de gel. La finalitat és promocionar el comerç local i augmentar l’oferta de lleure a la ciutat durant les festes nadalenques.


Comentaris

envia el comentari