Catalunya Diari

Un tribunal popular jutjarà els crims d'Aspa i de Bellpuig

Un tribunal popular jutjarà els crims d'Aspa i de Bellpuig| Text i fotografia: ACN

Un tribunal popular jutjarà el doble crim d'Aspa, al Segrià, en què un caçador va matar dissabte a trets d'escopeta dos agents rurals, quan aquests li van demanar la documentació de l'arma, per a la qual no tenia llicència.

Així ho han confirmat fonts judicials que també asseguren que serà un tribunal popular qui jutgi l'acusat pel crim de Bellpuig, que va tenir lloc el 30 de març de 2016, quan un veí de la localitat de 84 anys va matar matar el seu gendre, de 60, després de dispara-li quatre vegades amb una pistola.

L'home va reconèixer en la seva declaració judicial haver matat el seu gendre perquè feia mesos que se sentia "perseguit" i el considerava "el causant de tots els seus problemes".

Per altra banda, Carles López, l'advocat de J. S., de 36 anys, acusat de matar a ganivetades un home de 56 anys i ferir la seva filla, de 33, a Alfarràs, també vol que un jurat popular jutgi el seu client i dilluns presentarà un recurs per sol·licitar-ho. Els fets van tenir lloc al segon pis del número 68 de l'avinguda Lleida de la localitat, el 19 de maig de 2016, presumptament per un assumpte de drogues.


Comentaris

envia el comentari