Catalunya Diari

Una desena d'activitats, a la Fira del Comerç i el Rebost d'Alcarràs

Una desena d'activitats, a la Fira del Comerç i el Rebost d'Alcarràs| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Alcarràs (Arxiu)

 

Alcarràs no solament acollirà aquest diumenge la quarta edició de la Fira del Comerç i el Rebost. Durant la jornada, també ha programat una desena d’activitats paral·leles, entre xerrades, demostracions, tallers i concursos.

Abans d’inaugurar la fira, està prevista una marxa contra el càncer de mama; una caminada de cinc quilòmetres, organitzada per la Junta  Local d’Alcarràs de l’AECC. Per a les 11.30 hores, el cuiner Xixo Castaño, del restaurant ‘Malena’ de Gimenells, amb una Estrella Michelin, delitarà als assistents amb una mostra ‘showcooking’. I una hora més tard, la nutricionista Antonieta Barahona oferirà a la carpa de la fira una xerrada sobre ‘La fruita en la nostra dieta’, que es complementarà amb un tast de melmelades.
 
Per l’ocasió, també s’han programat dos cercaviles, que recorreran el recinte de la Fira, pel carrer Joan XXIII, fins al pàrquing del Bon Preu. La primera està organitzada pels Amics del Cavall, mentre que l’altra va a càrrec de l’ACTA SOM i SEREM.
 
Per als infants de la casa s’ha creat enguany ‘L’Espai Petit’, per a que els més menuts també puguin gaudir d’aquest certamen. Per ells, a les 11.00 hores es farà un taller de mondongo i a les 12.00 i a les 18.30 hores una taller de ‘pintem la fruita’.


Comentaris

envia el comentari