Catalunya Diari

Una dona de la Seu d'Urgell denuncia la seva sogra per robar-li joies però retira l'acusació al judici i l'absolen

Una dona de la Seu d'Urgell denuncia la seva sogra per robar-li joies però retira l'acusació al judici i l'absolen| ACN - Fotografia: Mossos d'Esquadra

 

Una dona de la Seu d'Urgell que havia denunciat als Mossos d'Esquadra que la seva sogra li havia robat joies en diverses ocasions, finalment ha retirat l'acusació just abans d'iniciar-se el judici al penal 1 de Lleida, aquest dijous.

Segons els Mossos, la denunciant els va dir que entre l'abril i el maig de 2014 i l'abril i el juny de 2015, la seva sogra havia entrat a casa seva amb les claus que ella tenia, que havia robat algunes joies i que les havia revenut. L'acusada ha reconegut haver empenyorat diverses joies en dues botigues a canvi de 400 euros, però ha assegurat que les joies eren seves i que va invertir els diners en ajudar els seus néts.
 
Els Mossos van poder recuperar les joies i la denunciant, parella del fill de l'acusada, ha retirat finalment l'acusació. Davant d'aquests fets, la jutgessa ha considerat que no havia quedat acreditat de qui eren les joies i ha absolt l'acusada del robatori amb força del qual se l'acusava.


Comentaris

envia el comentari