Catalunya Diari

Una dona treu diners d'Andorra amagats a les seves sabatilles

Una dona treu diners d'Andorra amagats a les seves sabatilles| EP - Fotografia: Guardia Civil

 

La Guàrdia Civil va descobrir divendres a la carretera de Ribera d'Urgellet a una dona que havia introduït a Espanya 37.515 euros procedents d'Andorra amagats en les seves sabatilles i en l'equipatge que portava al cotxe que conduïa.

Els diners van ser localitzats a les 12.30 hores de divendres durant una inspecció fiscal a un vehicle marca Volkswagen Golf, matrícula espanyola, que procedia d'Andorra, segons ha informat aquest dilluns la Comandància de Lleida de la Guàrdia Civil.
 
La dona, M.C.F.P., de 65 anys d'edat, espanyola i veïna de Madrid, va continuar el seu viatge amb 1.000 euros, en concepte "mínim de supervivència".
 
La resta dels diners van quedar a disposició la Comissió de Prevenció de Blanqueig de Capitals i Infraccions Monetàries del Banc d'Espanya, i els agents van aixecar una acta per infracció de la normativa sobre el blanqueig de capitals.
 
Aquesta és l'actuació en la qual la Guàrdia Civil ha localitzat més diners procedents d'Andorra des de principis d'any, període en el qual s'han trobat 90.000 euros.


Comentaris

envia el comentari