Catalunya Diari

Una festa solidària per salvar el menjador escolar de Montgai

Una festa solidària per salvar el menjador escolar de Montgai| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Montgai

 Els membres de l’AMPA han preparat un programa amb diverses activitats adreçades als més petits de casa. Està previst que la jornada s’iniciï a les 11.00 hores amb un concurs de dibuix i a continuació tindrà lloc una exhibició de sardanes a càrrec del Grup Sardanista Santa Maria de les Franqueses de Balaguer. Ja a la tarda, la festa solidària continuarà amb una cercavila amb la colla gegantera de Ponts, berenar popular, jocs tradicionals i animació infantil a càrrec de Gil Ratamplan. Per acabar, es durà a terme un sopar popular i un concert amb el grup Barraganband de Barcelona. A més, durant tot el dia hi haurà inflables per als més petits.
 
Per tal de poder participar en la festa i col·laborar amb l’AMPA de l’escola de Montgai, els infants participants hauran de fer un donatiu d’almenys 4 euros pel qual rebran un regal i podran participar en totes les activitats organitzades durant la jornada. 
 
Totes les activitats tindran lloc al pati de l’escola La Colomina i al seu entorn. Segons un dels membres de l’AMPA, Xavier Pérez, “a banda de recaptar fons pels nens del centre educatiu aquesta jornada també serà com una mena de festa major infantil”.
 
A l’escola de Montgai, que forma part de la ZER El Romaní , hi ha actualment 13 nens i nenes dels quals 7 utilitzen habitualment el servei de menjador. Així mateix la resta hi van un dia a la setmana per col·laborar i poder mantenir el servei. 


Comentaris

envia el comentari