Catalunya Diari

Una Fira del Playmobil de rècord

Una Fira del Playmobil de rècord| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tà rrega

La 4a Fira del Playmobil de Tàrrega ha viscut l’edició més multitudinària de la seva curta història amb la vista de 14.000 persones durant aquest cap de setmana, xifra que representa un 40% més respecte els 10.000 visitants de les dues últimes edicions.

A més, el 65% dels visitants han estat de fora de Tàrrega, fet que certifica el creixement dins del territori català i la referma com una de les fires de Playmobil de referència del país.

L’Associació Agrat i SomosClicks, organitzadors de l’esdeveniment, han valorat molt positivament l’èxit de la Fira i han celebrat que el públic visitant destaqués la qualitat dels diorames, el magnífic espai del Club Natació i la bona organització. A més, els venedors també han certificat un augment de les vendes respecte l’any passat i han remarcat l’assistència de públic molt especialitzat en les joguines dels Playmobils.

Durant els dos dies del cap de setmana s’han registrat nombroses cues a les entrades del Club Natació i els assistents han destacat els diorames de Mary Poppins, Indiana Jones i el d’època victoriana, que comptava amb un espai 30 metres quadrats.

De cara a l’any vinent, Agrat i SomosClicks s’han mostrat optimistes i han assegurat que volen fer alguna cosa especial per celebrar la 5a edició de la Fira del Playmobil de Tàrrega.

La Fira ha tingut un marcat sentit solidari i en els pròxims dies s’anunciarà la quantitat econòmica destinada a un projecte de l’àrea de pediatria del CAP de Tàrrega, procedent del 10% de les entrades venudes. A més, SomosClicks també aportarà 500 euros a aquest projecte per unir-se a la causa solidària. Agrat també ha obsequiat entrades gratuïtes a infants sense recursos de la Creu Roja Tàrrega, Associació Alba i Caritas.

Molta participació en els concursos
Un dels punts destacats del Playmobil ha estat la repercussió que s’ha generat a les xarxes socials. Fins a 80 persones han participat al concurs fotogràfic Selfie-Click i durant el cap de setmana s’han penjat moltes fotos i comentaris amb l’etiqueta #FiraPlaymobilTarrega.

El concurs dels Comerços organitzat amb Foment Targarí va tenir moltíssima participació i es van veure molta gent buscant les figures amagades als aparadors de les botigues targarines. Per la seva banda, el concurs de diorames va comptar amb 12 participants que van fer les seves creacions de Playmobil amb una elevada qualitat.Comentaris

envia el comentari