Catalunya Diari

Una programació per a tots els gustos a l'Esbaiola't 2015

Una programació per a tots els gustos a l'Esbaiola't 2015| Redacció - Fotografia: Esbaiola't

 

El Festival Esbaiola’t, que se celebrarà el cap de setmana del 23, 24, 25 i 26 de juliol a Esterri d'Àneu, comptarà enguany amb 19 companyies vingudes d’arreu i 27 espectacles programats en nou espais diferents durant els quatre dies de la programació. Una proposta de programació molt variada i per a totes les edats.

Cal destacar la companyia francesa La Folle Allure que estrena a l’estat espanyol 'Le Fabuleux Cirque' un espectacle de circ de gran destresa tècnica i molta tendresa interpretativa. També cal mencionar les companyies estrangeres Acrobarouf de Bèlgica, que farà una gira per tot Catalunya amb el vertiginós espectacle 'Scratch!', i la cia Chabatz d’Entrar amb el consolidat espectacle 'Mobile', a cavall entre el teatre d’objectes i el circ contemporani.
 
Fer una programació d’arts escèniques de qualitat i acostar el teatre a les Valls d’Àneu és un dels objectius del festival, que també comptarà amb la participació de grups del territori.
 
Enguany, el festival ha apostat per potenciar la venda d’entrades anticipades, de tal manera que si es realitza la compra online a través del web del festival, es poden adquirir un 25% més barates que a taquilla. La venda anticipada s’acaba aquest diumenge 19 de juliol. 
 
Els preus de les entrades van dels 3 als 6 euros, que en venda anticipada és dels 2’25 als 4’5 euros. Els nens de menys de 3 anys tenen l’entrada gratuïta.


Comentaris

envia el comentari