Catalunya Diari

Una quinzena de carrosses i unes 1.400 persones participaran a la Rua de Carnaval de Mollerussa

Una quinzena de carrosses i unes 1.400 persones participaran a la Rua de Carnaval de Mollerussa| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Mollerussa

 

Una quinzena de carrosses i més de 1.400 persones participaran enguany a la Rua de Carnaval de Mollerussa, que tindrà lloc el proper 14 de febrer i que començarà a les 17.00 hores des del Pavelló Firal, fent un recorregut per diferents carrers de la ciutat. En aquesta ocasió, la desfilada tornarà a incloure per tercer any consecutiu el carrer Llorenç Vilaró amb l’objectiu de recórrer més zona comercial de la ciutat.

Per tal que les comparses puguin guarnir i fer el muntatge de les carrosses, l’Ajuntament ha posat a disposició de totes les comparses participants el pavelló del 125è aniversari durant aquesta setmana. La rua anirà encapçalada per un espectacle d’animació a càrrec del grup Bandarrastrofe i acabarà el seu recorregut al mateix punt d’inici on tindrà lloc un espectacle infantil que duu per títol 'Fet X Tres' i on es repartirà coca i xocolata entre el menuts que vagin disfressats. 
 
A la nit es tornarà a celebrar el Sopar de Carnaval amb la tradicional amanida i la cassola de tros per aquells que vulguin participar del menú tot i que també hi ha la possibilitat que cadascú es porti el sopar que vulgui. La celebració, en la qual es preveu la participació de més de 1.300 persones,  s’acabarà amb el ball de fi de festa a càrrec de La Loca Histéria.
 
Carnaval a la piscina amb Pac-man
D’altra banda i com cada any, la setmana prèvia a Carnaval els usuaris de la piscina participen de la celebració tot i que de manera integrada al programa esportiu. Enguany, el tema seleccionat per l’equip tècnic de l’equipament ha estat Pac-man, un clàssic de la indústria dels videojocs i icona dels 80. Tots els grups de cursetistes es disfressen conjuntament amb els monitors i es fan la foto corresponent davant un decorat elaborat per l’ocasió.
 
Cartes de pòquer, indis, pirates, pallassos o vaques han estat altres de les disfresses triades en els darrers anys. 


Comentaris

envia el comentari