Catalunya Diari

Una residència a un preu assumible per als Mossos de Vielha

Una residència a un preu assumible per als Mossos de Vielha| Redacció - Fotografia: Laura Biela

 El diputat del PPC Pere Calbó ha afirmat que "si això no es possible, demanem al Govern que traslladi els agents que no siguin originaris de Vielha a un altre destí". Durant la seva intervenció a la comissió d’Interior, Calbó ha recordat que "el passat mes d’abril aquesta comissió va aprovar una resolució per la que el Parlament insta el Govern a fer les gestions pertinents amb l’Ajuntament de Les (Val d’Aran) perquè arribin a un acord per cedir, en alguns casos concrets, l’ús de la Residèn­cia de Les a un preu raonable per l’estada i les pernoc­tació dels Mossos". I ha afegit: "Aquesta resolució prete­nia aportar solucions al greu problema de residencia d’un seguit d’agents dels Mossos d’Esquadra destinats a la Val d’Aran, que no són originaris de la zona, i que el cost de residència en aquest destí és significativa­ment superior a la resta de destins".
 
Així mateix, el diputat del PPC ha lamentat que "després dels mesos transcorreguts la situació d’aquests agents continua sent la mateixa i el Govern no ha estat capaç de donar compliment efectiu a la resolució es­mentada o, en el seu cas, aportar una solució efectiva a aquests agents mitjançant l’allotjament en un altre espai –ja que els efectes de les pluges que ha patit re­centment la Val d’Aran ha malmès algun d’aquest es­pais– o el seu trasllat o l’assignació d’una comissió de servei en un altre destí".
 
Finalment, Pere Calbó ha constatat que "per la informació que ens arriba hem passat  d’un incompliment del Govern, de la desatenció del Govern envers els seus agents, a un actitud de fer la vida impossible als agents afectats”. “Un Govern que no cuida els seus agents, és un Govern que no cuida els seus ciutadans". 


Comentaris

envia el comentari